Logo - Digital Impuls Trondheim AS
Logo - Digital Impuls
Digital Impuls Trondheim
Digital Impuls Trondheim AS, Fjordgata 46, 7010 Trondheim
Digital Impuls Trondheim - Faghandel innen data
Digital Impuls - faghandel innen data!

Digital Impuls Trondheim AS, neste verksemd med på vinnarlaget!

Då har vi gleda av å presentere endå ein ny samarbeidspartnar og denne gongen er det Digital Impuls som kjem med på vinnarlaget. Vi har ganske så nøyaktig 100 verksemder med på laget no og vi måtte faktisk ta i bruk endå ein del av veggplassen i hallen vår, for å få plass til alle. Men frykt ikkje, det vert faktisk veldig stilig!

Publisert av Hallgeir Hove. Sist endret 01.06.2016

Vi har altså vore i den stuasjonen, at all ledig plass på veggen har vore oppteken. Dette er heller ikkje nytt. Vi må faktisk gå heilt attende til sommaren 2009, når vi i røynda kunne hevde at dette var stoda. Slik har det altså vore i sju år og det trass i at det har vore ein del "bølgjer" innan næringslivet og i finansmarkedet generelt. At interessa er så stor, og faktisk aukande for kvart år som går, tek vi som eit bevis på at vi har lukkast med mykje når det gjeld vår profilering av våre samarbeidspartnarar.  

Her er nokre dømer på dei mange kjekke tilbakemeldingane vi får inn:

«Vi tror dere må ha en av de mest aktive hallene i Norge og er glade for å kunne være en samarbeidsparter. Dessverre er det med oss som mange andre i vår bransje. Marginene er små og vi må kutte ned på kostnadene i budsjettene våre. Vi har allikevel valgt å signere avtalen med dere.»

«Takk for informasjonsbrevet og godt samarbeid. Lykke til videre med satsinga. Dere gjør en fantastisk jobb!»

«Takk for god informasjon om aktivitetene i Stordalshallen. Det er imponerende å se hvordan dere utnytter de fasilitetene dere har til arrangement til Stordal-folkets beste. Vi ønsker dere lykke til med utvidelsen, noe som sikkert gir grunnlag for økt aktivitetsnivå.»

"Vi setter stor pris på å ha en samarbeidspartner som driver så aktivt med markedsføring av både sitt eget område og sponsorer. Jeg tror jeg kan si at det ikke finnes like i vårt dekningsområde."

"Takk for god mottakelse, og hyggelig opphold. Artig å se de flotte omgivelsene, og en av de flotteste hallene jeg har sett! Dette bør være treningsarena for landslagene fremover"

"Takk for fremragende markedsføring, ja dette er helt unikt det du får til her. Sponsorene kommer i særklasse og får svært mye igjen for å være med."

"En ting er i alle fall sikkert: De er dyktige til å marknadsføre og drifte Stordalshallen. Her er det sikkert mange andre som har mykje å lære."

«BRA JOBBA!»

«Synes du og dokke «der inne» gjør en stor og viktig innsats for bygda, ja en kan strekke det til å omfavne hele distriktet! Er naturligvis med videre!»

«Vi blir med videre. «Dokke e fenomenale»

Med denne store interessa, og det også over tid, fann vi altså ut at vi skulle ta i bruk også veggen bak tribuna i idrettshallen. Dette var faktisk genialt. I tillegg til at reklameskilta også der er særs godt synlege, opna dette opp muligheita til at endå fleire verksemder fekk høve til å kome med. 

Fram mot Folkefesten over alle folkefestar, nemleg Stordalscup, vil ytterlegare fleire samarbeidspartnarar bli presenterte her på sida vår. Legg gjerne merke til at det er ei verksemd lokalisert i Trondheim som kjem med denne gongen. Det er for lengst blitt slik at verksemder frå heile landet har funne ut at dette er vel verdt å vere med på.

Meir om vår nyaste samarbeidspartnar; Digital Impuls:
Det er den utflytta valldalingen Vegard Waldal, som er med og driv denne verksemda og Digital Impuls har også ei flott heimeside som viser kva dei står for. M.a. les vi fyljande der:

"Alt vi gjør dreier seg om å ha fornøyde kunder, fornøyde ansatte, samt å videreutvikle Digital Impuls til et enda mer solid og seriøst alternativ i databransjen.

Hos oss gjør du en trygg og god handel enten du velger vår butikk eller nettbutikk.

Velkommen til oss!"

Den godaste Vegard har elles vore i fokus den siste tida, i høve eit eige gründerseminar ved Stranda vidaregåande skule. Dette var den 12. mai. Det kan kanskje passe å sitere Vegard Waldal sin uttale: "For å vere gründer må du vere litt mindre engsteleg enn folk flest, og du må ta sjansen på å stikke deg fram".

Sjølvsagt kan du også få med deg det siste nye om Digital Impuls på den flotte facebooksida til verksemda.

Vi anbefaler alle å ta ein kikk innom heimesida til Digital Impuls AS og ikkje minst så ynskjer vi vår nye samarbeidspartnar velkomen med på vinnarlaget!   

Søk

Kontaktinformasjon

Stordalshallen
Stordalsvegen 671 (besøksadresse) Kommunehuset (postadresse)
6250 Stordal
E-post : hallgeir.hove@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279123

Mobil
: 90949358
Levert av ACOS AS
Nettredaktør Hallgeir Hove