Elkjøp også på plass!

Logo - Elkjøp - Klikk for stort bildeLogo - Elkjøp

Vi held fram med å presentere nye samarbeidspartnarar og denne gongen er det Elkjøp vi har gleda av å ynskje velkomen med på vinnarlaget!  

Publisert av Hallgeir Hove. Sist endret 03.04.2019

Elkjøp Breivika - Klikk for stort bildeElkjøp Breivika Elkjøp Moa - Klikk for stort bildeElkjøp Moa Elkjøp Moa - Klikk for stort bildeElkjøp Moa Elkjøp Breivika - Klikk for stort bildeElkjøp Breivika

Dei fleste har fått med seg at vi har hatt gleda av å ha Lefdal Elektromarked på laget i ei årrekkje. I januar i år gjekk Lefdal og Elkjøp saman m.a. for at du som kunde skulle få endå fleire fordelar og då vart det heilt naturleg å føre vidare det gode samarbeidet med oss.

Her er meir informasjon om bakgrunnen for samanslåinga, henta får nettsida til Elkjøp:

"15. januar 2018 slo vi sammen Elkjøp og Lefdal. Det betyr bare en ting for deg – enda bedre tilbud. Vi har tatt med oss de beste kundefordelene og garantiene fra begge kjeder og samlet alt under Elkjøp-navnet.

Lefdal og Elkjøp har i mange år hatt samme eier, administrasjon, servicehåndtering, innkjøpsavdeling og kundesenter. Som tidligere Lefdal-kunde vil du derfor oppleve svært få praktiske endringer i butikkene, bortsett fra at skjortene og skiltene nå er blå i stedet for røde. Vi tilbyr også flere kundefordeler og mer effektiv drift, som gir deg enda lavere priser!"

For oss som bur i Ålesundsdistriktet, kan vi no gle oss over at vi har to varehus lokalisert relativt nært kvarandre og samla sett vil dei kunne gje oss dei beste tilboda, når det gjeld alt innan elektro. Ta gjerne også ein kikk innom nettsidene deira:  

Elkjøp i Breivika        ..og her er facebooksida!

Elkjøp på Moa           ..og her er facebooksida!

 

Vi ynskjer med dette Elkjøp velkomen med på vinnarlaget!  

   

Søk

Kontaktinformasjon

Stordalshallen
Stordalsvegen 671 (besøksadresse) Kommunehuset (postadresse)
6250 Stordal
E-post : hallgeir.hove@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279123

Mobil
: 90949358
Levert av ACOS AS
Nettredaktør Hallgeir Hove