Godt oppmøte på Rongve og UMBRO/Scantrade sin klubbkveld

Klubbkveld - UMBRO/Scantrade og Rongve Sport Klubb - Klikk for stort bildeKlubbkveld - UMBRO/Scantrade og Rongve Sport Klubb Hallgeir Hove

Fotballgruppa har nyleg inngått avtale med Rongve Sport Klubb og Umbro og i den samanheng var begge på plass i Stordalshallen i går kveld og presenterte den nye klubbkolleksjonen og anna fint.

Publisert av Hallgeir Hove. Sist endret 07.03.2018

Klubbkveld - UMBRO/Scantrade og Rongve Sport Klubb - Klikk for stort bildeKlubbkveld - UMBRO/Scantrade og Rongve Sport Klubb Hallgeir Hove Klubbkveld - UMBRO/Scantrade og Rongve Sport Klubb - Klikk for stort bildeKlubbkveld - UMBRO/Scantrade og Rongve Sport Klubb Hallgeir Hove Klubbkveld - UMBRO/Scantrade og Rongve Sport Klubb - Klikk for stort bildeKlubbkveld - UMBRO/Scantrade og Rongve Sport Klubb Hallgeir Hove Klubbkveld - UMBRO/Scantrade og Rongve Sport Klubb - Klikk for stort bilde

Pål Stadsnes, m.a. med bakgrunn frå Aafk, er UMBRO/Scantrade sin representant m.a. for Nordvestlandet og Erik Tollås er avdelingsleiar for Rongve Sport Klubb. Slik sett var dei mange frammøtte i dei beste hender for å seie det på den måten.

Karane hadde rigga seg til i grendasalen og frå kl 18.00 og til godt over kl 20.00, var det ein jamn straum med spelarar og foreldre, som ville sjå og prøve ut størrelsar og sjølvsagt bestille. No var det ikkje mulig å få med seg alt av varer innover i går kveld og derfor kan det vere verd å merke seg at Rongve har t.d. det meste innan fotballsko ute i butikken sin på Moa. Eit klubbtilbod på heile 30% er verkeleg verd å nytte seg av. (Om du er usikker på kvar butikken er, så får du det godt forklart når du fyl lenka over her)

Pål representerer som nemnt UMBRO/Scantrade og for heile kolleksjonen til UMBRO og meire til, viser vi til nettsida til Scantrade.

Vi synes sjølvsagt det er stor stas at fotballgruppa har inngått avtale med desse to kjekke karane.

For fleire bilder frå den klubbkvelden, viser vi til eige galleri på Stordalshallen si facebookside.

   

Søk

Kontaktinformasjon

Stordalshallen
Stordalsvegen 671 (besøksadresse) Kommunehuset (postadresse)
6250 Stordal
E-post : hallgeir.hove@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279123

Mobil
: 90949358
Levert av ACOS AS
Nettredaktør Hallgeir Hove