IDÉ House of Brands AS er klare!

IDÉ House of Brands - logo - Klikk for stort bildeIDÉ House of Brands - logo

Stordalshallen har over 100 samarbeidspartnarar og felles for dei fleste av dei, er at dei har vore med i mange, mange år. Sidan 2009 har i røynda all ledig plass på veggen blitt utnytta, og dermed er det berre når vi har fått litt ledig skiltplass at nye verksemder kjem med. No er vi glade for å kunne presentere IDÉ House of Brands AS, som ny samarbeidspartnar.

Publisert av Hallgeir Hove. Sist endret 03.04.2019

IDÉ House of Brands - Munch - Klikk for stort bildeIDÉ House of Brands - Munch IDÉ House of Brands - utstillingslokale, Ålesund - Klikk for stort bildeIDÉ House of Brands - utstillingslokale, Ålesund IDÉ House of Brands - eksempler på profileringsprodukt - Klikk for stort bildeIDÉ House of Brands - eksempler på profileringsprodukt

Det er eit rett så spennande firma dette og det er verd å merke seg at IDÉ House of Brands AS også har eige avdelingskontor i Ålesund, der m.a. ikkje ukjente Runde Sunde er prosjektleiar. Men firmaet, som kan skilte med å ha alt innan profilprodukter, klær, gaver, merkevarer og kampanjeprodukt, er faktisk størst i Norden i sitt slag og kan sjå tilbake på over 30 år i bransjen. Det var ikkje berre Stordalshallen som jubilerte i 2017, då kunne nemleg også IDÉ House of Brands AS feire at dei hadde helde på i 30 år og det er litt av ein vekst og utvikling dei kan vise til i løpet av desse åra.

På den flotte nettsida til IDÉ House of Brands AS vil du dermed finne alt du måtte tenkje deg og få inspirasjon og tips t.d.til ei rad måtar å profilere verksemda di på. Ikkje minst i desse dagar er det aktuelt å finne fram til gåver ein ynskjer å gje til medarbeidarar, samarbeidspartnarar eller kundar. Julegåver til dei ansatte er så mykje meir enn ei gåve. Ei julegåve fra arbeidsgjevar er ei viktig påskjønning som skal fortelje de tilsette at dei vert sett pris på. Givaren vil ikkje berre få glade tilsette, men det kan også styrke den interne identiteten på arbeidsplassen. Undersøkingar syner at 63% legg merke til eit profilprodukt i kvardagen. Gir du ei gjennomtenkt gåve med ei klassisk logomerking vil dette bli brukt i kvardagen og dermed gi gode ringverknader for di bedrift. Meir om dette og sjølvsagt endå mykje meir, finn du på nettsida til den flotte verksemda.

Det er liten tvil om at nettsida til IDÉ House of Brands AS verkeleg er verd eit besøk.

I tillegg til dette, er det også verd å merke seg at du kan besøke Rune og dei andre ute på Moa utan å bekymre deg t.d. for dette med å finne ledig parkering. Legg gjerne merke til at dei har moderne utstillingslokale på heile 180 m² der og at dei faktisk har det meste av gaveprodukt og tekstilar der. Når dei har som mål m.a. å gje deg den aller beste service, ja då har vi vanskar med å tru anna enn at du får lyst til å stikke innom. Her er eiga nettside som viser kvar de finn fram til det sentralt beliggende utstillingslokalet til IDÉ House of Brands AS (mellom Spjelkavik og Olsvika) i Ålesund.

Vi ynskjer Rune Sunde og dei andre i IDÉ House of Brands AS, velkomen med på vinnarlaget vårt og føler oss overtydd om at alle dei som har eit forhold til Stordalshallen vil ha gled og nytte av å stifte nærare bekjentskap med denne verksemda.

   

Søk

Kontaktinformasjon

Stordalshallen
Stordalsvegen 671 (besøksadresse) Kommunehuset (postadresse)
6250 Stordal
E-post : hallgeir.hove@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279123

Mobil
: 90949358
Levert av ACOS AS
Nettredaktør Hallgeir Hove