Kulturkalender for januar t.o.m mars 2018

UKM 2018 - lokalmønstringa. 10. klasse er klare! - Klikk for stort bildeUKM 2018 - lokalmønstringa. 10. klasse er klare! Hallgeir Hove

Tida flyg og brått har vi lagt ei ny julehøgtid bak oss. Vi kan sjå tilbake på ein ny, særs innhaldsrik periode for alt som har med kultur å gjere. No er det på høg tid å få den nye kulturkalenderen ut på heimesida vår!  Med denne på plass, vil ein kunne ha ei oversikt over ein heil del av det som skal skje av arrangement framover, i tillegg til dei aktivitetane og tilboda som ligg fast frå veke til veke.

Publisert av Hallgeir Hove. Sist endret 09.01.2018

Årsfest 2011. Hurra for vinjarane! - Klikk for stort bildeÅrsfest 2011. Hurra for vinjarane! Hallgeir Hove Langrenn 2014 Langsætrane - Klikk for stort bildeLangrenn 2014 Langsætrane Astrid Eide Stavseng Øvre Stordal - alpinbakken - Klikk for stort bildeØvre Stordal - alpinbakken Øvre Stordal

No er det også viktig å slå fast at ein finn mykje meir info om mange av desse arrangementa, om ein går inn på sidene til dei ulike laga som står bak. I tillegg til flotte heimesider, er dei fleste også å finne på facebook.

For mykje av det flotte vi har lagt bak oss, viser vi til reportasjar både på våre nettsider og på facebook og sjølvsagt også i lokal-media, samt dei mange flotte nettsidene og facebooksidene til lag og organisasjonar i vårt nærområde. Om ein tek seg tid til å studere dette nærare, ja så reknar vi med at de er samd om at dette er ganske så imponerande.

Vi går no inn i ein ny periode, der mange av dei flottaste arrangementa i løpet av året, finn stad. Då tenkjer vi t.d. på Årsfest for Stordalshallen, på lokalmønstringa av UKM, vi tenkjer på dei mange flotte arrangementa ved frivilligsentralen og ikkje minst alt det som skjer i Øvre Stordal.

 

Her finn du kulturkalender nr 1. 2018 (PDF, 51 kB)

Igjen er det viktig å peike på at det heilt sikkert er mange fleire arrangement enn dei ein har med i denne oversikta og ikkje minst også dei mange faste arrangementa og aktivitetane, som ikkje er med i denne. Mange av dei faste frå veke til veke, finn ein i oversikta over Trenings-, øvings- og opningstidene.

Om du har kjennskap til arrangement, som ikkje er kome med her, eller det er andre ting du har på hjartet, er det berre å ta kontakt med oss i "kulturteamet".

Til slutt minner vi ikkje minst om at det i slutten av april skjer store ting, når Fylkesmønstringa av UKM 2018 går av stabelen, nettopp her i vår kommune!
   

Søk

Kontaktinformasjon

Stordalshallen
Stordalsvegen 671 (besøksadresse) Kommunehuset (postadresse)
6250 Stordal
E-post : hallgeir.hove@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279123

Mobil
: 90949358
Levert av ACOS AS
Nettredaktør Hallgeir Hove