Fotograf: Hallgeir Hove
Ronny Eidsvik vil vere på plass i Stordalshallen, både 1. og 3. juli, til stor glede for dei mange som synest det er stas å vere med på taekwon-do fotograf Hallgeir Hove
Julie og Andreas - Kyrkjehola Kulturbeite
Søndag 6. juli kan vi få med oss ein ny flott konsert i regi av Kyrkjehola Kulturbeite. Då kjem Julie Rokseth (harpe) og Andreas Rokseth (bandoneon)
Fotograf: Hallgeir Hove
Siste helga i august er det klart for Langesæterdagane fotograf Hallgeir Hove
Fotograf: Anna Margrethe Drægebø Moe
Mosætersøndag vert arrangert den 24. august fotograf Anna Margrethe Drægebø Moe
Fotograf: Hallgeir Hove
Magnus Emaka Einang har gjort megasuksess som dansar. Likevel tek han seg tid til å vitje oss på ny også i år! Dette skjer 4. og 5. august fotograf Hallgeir Hove

Kulturkalender for juli t.o.m september 2014

Når vi no er i ferd med å nærme oss juli månad, kan vi sjå attende på ein ny suveren periode, der vi har fått vere med på det ein flotte kulturarrangementet, etter det andre. Ganske enkelt imponerande er det! Når vi ser vidare framover, er det også mykje å gle seg til.

Publisert av Hallgeir Hove. Sist endret 30.06.2014

Då har vi gleda av å presentere ein ny flott kulturkalender. Denne viser ein heil del av den store aktiviteten i kommunen vår. I tillegg til det som er teke med i denne oversikta, kjem alle dei faste aktivitetane frå veke til veke. Det vil heilt sikkert også kome til endå fleire arrangement etterkvart i perioden.

Sjå kulturkalenderen for juli til og med september 2014, som eigen pdf, nedst på sida!

Om det er arrangement som bør med i oversikta, er det supert å få tips om dette. I tillegg vil det nok også kome fleire førehandsreportasjar om arrangementa etterkvart.

Minner også om dei mange flotte nettsidene og facebooksidene som lag og organisasjonar i Stordal kommune har fått på plass! Det kan vere lurt å fylje med der!


   

Søk

Kontaktinformasjon

Stordalshallen
Stordalsvegen 671 (besøksadresse) Kommunehuset (postadresse)
6250 Stordal
E-post : hallgeir.hove@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279123

Mobil
: 90949358
Levert av ACOS AS
Nettredaktør Hallgeir Hove