Mange lovvord, etter kretssamlinga!

Det er kjekt å registrere dei mange flotte tilbakemeldingane som kjem, etter at ei ny innhaldsrik kretssamling er tilbakelaget her i Stordal. Også administrasjonssjefen i Møre og Romsdal skikrets, Stig Aambø, har sendt helsing til arrangørklubben. 

Publisert av Hallgeir Hove. Sist endret 28.08.2012
Fotograf: Hallgeir Hove
Stig Aambø (t.v.) var på plass også søndagen, med eige opplegg i Stordalshallen, før turen gjekk til Mosætra for dei spreke alpinistane! fotograf Hallgeir Hove

Det er ikkje til å legge skjul på at vi håper på fyldig dekning også i lokalavisene, etter ei slik helg. Kjekt å registrere at både Bygdebladet og Storfjordnytt var på plass og kanskje er det etterkvart også fleire som vil oppdage kor stort dette eigentleg er.

Reportasje frå samlinga finn ein no også på skikretsen si flotte heimeside!

Vi tek sjølvsagt meir enn gjerne med den flotte tilbakemeldinga frå administrasjonssjefen i Møre og Romsdal skikrets, også her: 

Takk for en glimrende treningssamling! Stordal IL gjør en veldig viktig og stor jobb for alpinsporten i Møre og Romsdal. Slike samlinger gir utøverne våre god trening, stor motivasjon, og ikke minst mye sosialt samvær. Dette er veldig viktig både for rekrutteringen til alpint, og for å få frem nye unge dyktige alpinister!

Forhåpentligvis vil Stordal IL fortsette å arrangere ”Stordalssamlinga” i årene fremover.

Takk igjen, for godt opplegg – og god mat!


Med vennlig hilsen

Møre og Romsdal Skikrets
Stig Aambø, adm.sjef

 
   

Søk

Kontaktinformasjon

Stordalshallen
Stordalsvegen 671 (besøksadresse) Kommunehuset (postadresse)
6250 Stordal
E-post : hallgeir.hove@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279123

Mobil
: 90949358
Levert av ACOS AS
Nettredaktør Hallgeir Hove