Nettbuss på plass!

Sist veke inngjekk også Nettbuss samarbeidsavtale og dermed kan ein på ny konkludere med at all ledig skiltplass er fylt opp i Stordalshallen. 

Publisert av Hallgeir Hove. Sist endret 13.12.2012
Logo - Nettbuss
Logo - Nettbuss

Det er naturlegvis stor stas å få med Nettbuss som ny samarbeidspartnar og vi legg heller ikkje skjul på at vi er stolte over å kunne konstatere at interessa for å vere med på profileringskonseptet er minst like stor som tidlegare. Rett nok er det enkelte verksemder som går ut, men då er det altså kjekt å registrere at nye står klare til å ta over med ein gong! Slik har situasjonen faktisk vore heilt sidan juni 2009 og slik vil vi sjølvsagt syte for at situasjonen blir også i tida framover. Dei som ynskjer å kome med på laget, saman med dei 95 som er med no, må difor vente til neste gong det eventuelt skulle bli ledig plass.


Men så tilbake til vår nye samarbeidspartnar Nettbuss!    

Meir om vår nye samarbeidspartnar hentar vi frå nettsida deira:

Norges ledende busselskap

Nettbuss er Norges største og nordens nest største busselskap med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Vi omsetter for ca 5 milliarder i året og har ca 7000 medarbeidere. Nettbuss er et heleid datterselskap av NSB, og har historie tilbake til 1925. Vi skal være best på trafikksikkerhet, brukervennlighet og miljø. Nettbuss lover sine kunder å levere en positiv opplevelse – både før, under og etter reisen.

Norges største leverandører av lokalbusstjenester

Nettbuss sin kjernevirksomhet er lokal rute- og skolebusskjøring på kontrakt med fylkeskommunale transportselskap. Med ruter i Oslo, Akershus, Hedmark, Oppland, Buskerud, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Møre og Romsdal, Sør og Nord Trøndelag er vi en viktig aktør i mange norske byer og lokalsamfunn. Lokalt tilbyr vi også en rekke tjenester; salg av ledig kapasitet ved våre verksteder og vaskehaller til publikum, arrangementer inkludert transport og turbusser.

Et stort nettverk av ekspressbusser

Nettbuss har også et nettverk av ekspressbusser i Skandinavia, blant dem den populære er TIMEkspressen, Bus4You og GoByBus.

Du finn naturlegvis all den informasjonen du treng når du skal ut og reise, på Nettbuss.no

Vi ynskjer Nettbuss velkomen med på laget!

 
   

Søk

Kontaktinformasjon

Stordalshallen
Stordalsvegen 671 (besøksadresse) Kommunehuset (postadresse)
6250 Stordal
E-post : hallgeir.hove@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279123

Mobil
: 90949358
Levert av ACOS AS
Nettredaktør Hallgeir Hove