Program - Stordalscup 2012, framside
Bli med på festen over alle fester!
Fotograf: Pressefoto
IDOL-Jenny, ein av mange du får møte fotograf Pressefoto
Jonathan Parr, draktgåve - Jonathan i aksjon for Crystal Palace
Jonathan i aksjon for Crystal Palace. No kjem han til Stordalscup!
Fotograf: Hallgeir Hove
Hektiske tider for cup-general, Bjørg Jacobsen. Her er det Nytt i Uka sin journalist, som ynskjer å få vite meir om både cupen og alt anna den driftige dama er oppteken med/av fotograf Hallgeir Hove

Programmet klart!

Då har vi gleda av å presentere programmet for Stordalscup 2012. Nyleg kunne cup-general, Bjørg Jacobsen, røpe at IDOL-Jenny kjem. No er det også klart at det vert gjensyn med englandsproffen og landslagsspelaren, Jonathan Parr! Sjå det fullspekka programmet til tidenes cuphelg!

Publisert av Hallgeir Hove. Sist endret 20.06.2012

Programmet for folkefesten, som det Stordalscup i røynda er, er i seg sjølv så omfattande at ein her ikkje skal gje seg i kast med å gjengi dette. Sjå difor programmet i si heilheit, vedlagt. Her er noko for ein kvar smak, uansett om ein bryr seg om fotball, eller ei. 

Likevel kan vi heller ikkje her unngå å trekkje ekstra fram at vår eiga IDOL-stjerne, Jenny Langlo kjem! 

Når arrangørane no også kan melde at englandsproffen Jonathan Parr kjem, vert dette ikkje mindre imponerande. Det er sjølvsagt stor stas at vi får høve til å helse på Jonathan Parr att. Han vart nyleg kåra til årets spelar i London-klubben, Crystal Palace. Eitt av høgdepunkta denne sesongen var sigeren over Manchester United på sjølvaste Old Trafford, i FA-cupen! Det er heller ikkje til å legge skjul på at Jonathan har ei ekstra stor stjerne hjå dei mange som har vore med på Stordalscup tidlegare. Både i cup-samanheng og elles, har han gleda oss med sitt nærvær. At han i høgste grad er ein stordalsven, kan du lese meir om i våre tidlegare reportasjar

Alt tydar på at det vert tidenes cuphelg og folkefest frå fredag den 29. juni t.o.m. søndag den 1. juli! Om du ikkje har byrja å gle deg enno, er det på høg tid no. At du har ringa rundt desse datoane for lengst, ser vi på som sjølvsagt. 

Fyl med på Stordalscup si heimeside og facebookside, for å få med deg dei aller siste oppdateringane på alt som skal skje!

VELKOMEN TIL FOLKEFEST!

   

Søk

Kontaktinformasjon

Stordalshallen
Stordalsvegen 671 (besøksadresse) Kommunehuset (postadresse)
6250 Stordal
E-post : hallgeir.hove@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279123

Mobil
: 90949358
Levert av ACOS AS
Nettredaktør Hallgeir Hove