REMA 1000 på Digernes har også sikra seg plass på vinnarlaget!

REMA 1000 - Digernes - Klikk for stort bilde

Det kjem stadig fleire verksemder med på vinnarlaget vårt. Denne gongen er det den flotte butikken til REMA 1000 på Digernes, vi har gleda av å ynskje velkomen og vi legg ikkje skjul på at vi synest dette er stor stas. Vi trur heller ikkje at det er tilfeldig at vi - bokstaveleg talt - kan "skilte med" at vi har over 100 samarbeidspartnarar på lag med oss.

Publisert av Hallgeir Hove. Sist endret 20.06.2017

REMA 1000 - Digernes, Tore Aasestrand kuttar prisane! - Klikk for stort bildeREMA 1000 - Digernes, Tore Aasestrand kuttar prisane! REMA 1000 - Digernes. Digerneset er i ferd med å utvikle seg til eit knutepunkt  - Klikk for stort bildeREMA 1000 - Digernes. Digerneset er i ferd med å utvikle seg til eit knutepunkt REMA 1000 - Digernes. Æ - ditt personlege verktøy som hjelper deg å spare pengar!  - Klikk for stort bildeREMA 1000 - Digernes. Æ - ditt personlege verktøy som hjelper deg å spare pengar! Logo - REMA 1000 - Klikk for stort bilde

Stordalshallen er - som kjent - midt inne i sitt jubileumsår og det er absolutt grunn til å hevde at aktivitetsnivået og interessa knytt til alt det positive som skjer her, framleis aukar stadig.

Det eine besøket avløyser det andre og det same kan vi seie når det gjeld dei mange flotte arrangementa. Denne helga har det vore Stordalscup og berre i løpet av denne eine helga, er det tusenvis innom. Arrangørane av Stordalscup, fotballgruppa i Stordal IL, kan sjå attende på nok eit suverent gjennomført arrangement. Dette var det 37. året med Stordalscup det og dei siste 20 åra, har også Stordalshallen vore ein viktig del av denne folkefesten.

Utan at vi her skal gå meir i detalj på alt det som skjer ved Stordalshallen, kan vi presentere nokre av dei tilbakemeldingane vi får inn. Dette er nok også noko av forklaringa bak at det er over 100 verksemder med på laget vårt. I tillegg då sjølvsagt at sjølve profileringskonseptet vår er så innhaldsrikt.

"Vi setter stor pris på å ha en samarbeidspartner som driver så aktivt med markedsføring av både sitt eget område og sponsorer. Jeg tror jeg kan si at det ikke finnes like i vårt dekningsområde."

«Vi tror dere må ha en av de mest aktive hallene i Norge og er glade for å kunne være en samarbeidsparter. Dessverre er det med oss som mange andre i vår bransje. Marginene er små og vi må kutte ned på kostnadene i budsjettene våre.  Vi har allikevel valgt å signere avtalen med dere.»

«Takk for informasjonsbrevet og godt samarbeid. Lykke til videre med satsinga. Dere gjør en fantastisk jobb!»

"Takk for fremragende markedsføring, ja dette er helt unikt det du får til her. Sponsorene kommer i særklasse og får svært mye igjen for å være med."

"En ting er i alle fall sikkert: De er dyktige til å marknadsføre og drifte Stordalshallen.  Her er det sikkert mange andre som har mykje å lære."

«Synes du og dokke «der inne» gjør en stor og viktig innsats for bygda, ja en kan strekke det til å omfavne hele distriktet! Er naturligvis med videre!»

"Ellers så må jeg si at det er morsomt å se at dere er så aktive på FB, og flinke til å markedsføre dere og deres samarbeidspartnere.  "..det er sjelden jeg opplever så aktive og flinke personer som dere..." 

"Takk for god mottakelse, og hyggelig opphold. Artig å se de flotte omgivelsene, og en av de flotteste hallene jeg har sett! Dette bør være treningsarena for landslagene fremover"

"Vi, Ulsteinvik skulekorps, har funne vår favorittplass til øvingshelger og vil gjerne få leige Stordalshallen 2. - 4. februar 2018"

«Tusen takk for ei flott helg! Fekk både gåsehud og tåre i augekroken over det du skreiv om oss. Du har sett gjengen akkurat slik eg og vi ser dei/oss, og ikkje minst må vi få rette ei stor takk til deg slik du he stilt opp for oss. Du he imponert meg stort, og slik du he stilt opp for oss, og slik du stiller opp for stordalshallen og promoterer den, er heilt eineståande!! Du gjorde helga vår super!" (tilbakemelding frå Gursken Skulekorps nyleg)

 

Men tilbake til vår nye samarbeidspartnar, REMA 1000 på Digernes:

For alle dei som er idrettsinteressert, er namnet Tore Aasestrand rimeleg godt kjent. Han har m.a. ei flott karriere bak seg på handballbana. Det er Aasestrand som er butikksjef ved REMA 1000 på Digernes og har der også bygd opp eit sterkt lag. Dette har også daglegvarekundane i distriktet lagt merke til. Det er heller ikkje noko å seie på plasseringa til den flotte butikken, i og med Digernes er i ferd med å bli eit knutepunkt på fleire måtar.

For alt om dei mange flotte tilboda til REMA 1000, viser vi til den flotte heimesida

Det kan også løne seg å fylje REMA 1000 - Digernes, på facebook!

Så har du sikkert også fått med deg at; Æ er ditt personlege verktøy som hjelp deg å spare pengar!

 

Vi ynskjer REMA 1000 - Digernes velkomen med på laget vårt!

   

Søk

Kontaktinformasjon

Stordalshallen
Stordalsvegen 671 (besøksadresse) Kommunehuset (postadresse)
6250 Stordal
E-post : hallgeir.hove@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279123

Mobil
: 90949358
Levert av ACOS AS
Nettredaktør Hallgeir Hove