SIMEK med foto-session i Stordalshallen

SIMEK - fotosession i Stordalshallen - Klikk for stort bildeSIMEK - fotosession i Stordalshallen Asle Olsen

SIMEK AS opplever stor suksess med sine nye 3-er baner, etter at dei vann anbudskonkurransen med tanke på levering i Møre og Romsdal. No opplever dei store interesse frå heile landet og i samband med at ei av banene var klar for levering til Lom IL, hadde verksemda foto-session i Stordalshallen.

Publisert av Hallgeir Hove. Sist endret 20.02.2019

SIMEK - fotosession i Stordalshallen - Klikk for stort bildeSIMEK - fotosession i Stordalshallen Asle Olsen

Dagleg leiar ved SIMEK AS, Asle Olsen, fortel at Stordalshallen fungerte veldig bra til foremålet og også fotograf Karl Otto Kristiansen skrytte av halllen. No gler vi oss til å få sjå bilda som fotografen har teke, men sjølv bilda vi har fått frå Asle, gjer det ikkje vanskeleg å forstå at desse banene er blitt populære.

Det er sjølvsagt stas å registerere at også desse 3-er banene er blitt ein slik suksess rundt om i landet og ikkje minst det at dei vert produserte her i Stordal.

Fornøgd er også "fotballfolket". Her dagleg leiar i Sunnmøre Fotballkrets:

Når det i år skulle ut flere baner i fylket kom Simek på banen med bane. I Stordal går produksjonen for fullt, og det skal leveres i overkant av 40 3-er baner i løpet av de neste månedene.

-Vi er svært fornøyd med å ha en norsk leverandør, og jeg er rimelig sikker på at også Sparebanken Møre synes det er stas at anbudskonkurransen ble vunnet av ei Sunnmørsbedrift, avslutter Bjørn Oskar Haukeberg (daglig leder i Sunnmøre fotballkrets)."

No er det ikkje berre fotballbaner SIMEK har blitt spesialistar på. Som kjent lagar dei også fotballmål, benkar og ikkje minst hoppbakkar!

"Møbel og idrett Simek er spesialister på mekanisk skreddersøm og har blant annet en rekke av de sunnmørske møbelprodusentene på kundelista. Selskapet har de siste årene også satset tungt på idretten, og er en av få norske produsenter av fotballmål. I tillegg leverer Simek helårs K8 hoppbakker til store deler av landet i samarbeid med Norges Skiforbund-Hopp."

Meir om alt dette på SIMEK si heimeside

Du kan også fylje SIMEK på facebook

   

Søk

Kontaktinformasjon

Stordalshallen
Stordalsvegen 671 (besøksadresse) Kommunehuset (postadresse)
6250 Stordal
E-post : hallgeir.hove@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279123

Mobil
: 90949358
Levert av ACOS AS
Nettredaktør Hallgeir Hove