Vi køyrer på med nye samarbeidspartnarar!

Logo - Elatec AS - Klikk for stort bildeLogo - Elatec AS

I dag er det Elatec AS vi har gleda av å kunne presentere for dykk. For alle idrettsklubbar, barnehagar, skulefritidsordningar, skular samt andre offentlege institusjonar, vil det vere eit sjakktrekk å kjenne til alt det denne verksemda, lokalisert like utanfor Kristiansand, har å tilby. Så gledar vi oss sjølvsagt framleis like mykje over at det vert stadig meir populært å delta på vårt profileringskonsept!

Publisert av Hallgeir Hove. Sist endret 16.03.2018

Elatec AS - Leikepark - Klikk for stort bildeElatec AS - Leikepark ElateC AS - denne krabaten har sjølvaste Julius som pappa!  - Klikk for stort bildeElateC AS - denne krabaten har sjølvaste Julius som pappa! Elatec AS - for eit kvart høve! - Klikk for stort bildeElatec AS - for eit kvart høve!

Elatec AS er altså lokalisert rett nord for Kristiansand og har heile landet som nedslagsfelt. Verksemda har ein stab fyllt av energi, pågangsmot og ikkje minst erfaring. Kombinerer ein dette med samarbeid med nokon av Europas leiande leverandørar blir resultatet ei inspirerande verksemd, som løyser dei fleste oppgåvene for deg som kunde. 

Elatec AS tilbyr formingsprodukt, leiker, treleiker, syklar, idrettsutstyr, samt mykje meir. Kundane til Elatec er idrettsklubbar, velforeiningar, barnehagar, skulefritidsordning, skular og andre offentlege institusjonar. Elatec er også eit naturleg førsteval for treningssenter og fysikalske institutt rundt om i landet. (privatpersonar kan også handle med dei, men må merke seg at prisene er eksl. mva.). Elatec AS ha elles eit sterkt fokus på miljø, sikkerhet og trivsel.

Her presenterer vi litt av alt det dei kan levere og om du ikkje finn det du er på jakt etter her, er det berre å ta kontakt med dei på tlf. 38 00 05 20.

- Formingsmateriell (fargeblyanter, maling osv..)
-
Papirvarer (kartong papir osv..)
- Treleker (Vi produserer selv. Da vet vi at kvaliteten er ok)
- Inneleker (spill, biler osv....)
- Uteleker (biler, akebrett, sykler osv..)
- Sportsutstyr (Alt til inne og utebruk)
-
Fallmatter (Støtmatter til lekeplasser)
- Lekeplassutstyr (sklier, husker, lekeapparater osv)
- Skumprodukter (tjukkasser,gymmatter, skumbukker osv..)
- Sikringsutstyr i skum til Skianlegg , skoler, barnehager osv.

Men for å få best mulig oversikt over alt dette, bør du altså ta ein kikk innom heimesida til Elatec AS. Då vil du truleg bli imponert over kor omfangsrikt sortimentet deira faktisk er. Vi trur de skal få problem med å finne noko dei faktisk ikkje har.

Elatec AS har sjølvsagt også ei flott facebookside!

Sjekk gjerne også denne katalogen med fysioutstyr

Vi ynskjer med dette også Elatec AS, velkomen med på vinnarlaget og konstaterer at interessa for å vere med, aldri har vore større!

   

Søk

Kontaktinformasjon

Stordalshallen
Stordalsvegen 671 (besøksadresse) Kommunehuset (postadresse)
6250 Stordal
E-post : hallgeir.hove@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279123

Mobil
: 90949358
Levert av ACOS AS
Nettredaktør Hallgeir Hove